Aperci

Fri fragt ved køb over 500 kr.

Historien om Aperci

Stefan Kanne

Præsentation

Stefan har altid drømt om at skabe noget unikt, og i 2015 blev opmærksomheden rettet mod lakrids.  Målet var at skabe en lakrids, der smagte godt, og så skulle den samtidigt også være glutenfri og Vegansk.

Stefan købte en maskine i USA og fik installeret maskinen i den lille sønderjyske by Sdr. Vilstrup uden for Haderslev.

Jagten på lakridsen har taget et år, og projektet har krævet en ualmindelig stædighed, og stor vedholdenhed. Endelig i 2016 lykkedes det Stefan, at få skabt drømme lakridsen.

Aperci lakrids

Lakridsen bliver kogt af forskellige sukkerarter, og så bruger vi rismel, så lakridsen bliver glutenfri. Lakridsen indeholder ikke stabilisatorer af animalsk oprindelse, og derved er lakridsen også Vegansk.

Lakridsen bliver langtidskogt i op til 3 timer, og langtidskogningen bevirker at lakridsen får en god konsistens med et godt fast bid.

Lakridsen håndrulles, ligesom som i gamle dage, og den skal herefter ligge og køle af. Efter afkølingen er lakridsen klar til at blive pakket.

Aperci Lakrids