Privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik.

Introduktion.
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies, og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies.
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som fx virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se disse vejledninger:
NB: Vejledningerne er på engelsk!

– Sådan sletter du cookies i Microsoft Internet Explorer
– Sådan sletter du cookies i Mozilla Firefox browser
– Sådan sletter du cookies i Google Chrome browser
– Sådan sletter du cookies i Opera browser
Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Aperci bruger Google Analytics til at analysere, hvordan besøgende bruger Aperci. Oplysningerne, der genereres af cookien om din brug (trafikdata, inklusive din IP-adresse) overføres til og gemmes på Googles servere i USA. Google bruger disse oplysninger til at evaluere din brug af Aperci, udarbejde rapporter om aktiviteten af Aperci og levere andre tjenester, der vedrører driften af Aperci og internetbrug. Google kan også overføre disse oplysninger til tredjepart, hvis det kræves i henhold til loven, eller hvis tredjeparter behandler oplysningerne på Googles vegne.

Google Analytics bruger to typer cookies: (a) vedvarende cookies, der indeholder oplysninger om, hvorvidt brugeren er tilbagevendende, hvor brugeren kommer fra, hvilken søgemaskine der bruges, nøgleord osv., Og (b) session-cookies, der bruges for at vise hvornår, og hvor længe en bruger bruger Aperci. Session cookies udløber efter hver session, det vil sige, når du lukker din fane eller browser. Google behandler ikke din IP-adresse med andre data, Google har.

De fleste browsere giver dig mulighed for at slette cookies fra Google Analytics. Læs mere om Google Analytics-cookies.

Generelt om Personoplysninger.
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker fx ved tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb på Aperci.dk.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed.
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommende kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Du kan se i den browser du bruger, at Aperci har en hængelås ved https, og dette indikere, at Aperci er et sikkert sted at handle. Sikkerheden går ved at alt data er krypteret. Fx ved kortbetaling er betalingstransaktionen krypteret.

Formål.
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som fx at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring.
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger.
Data om din brug af Aperci, hvilke annoncer, du modtager og klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment  videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail  vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager.
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@aperci.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og er publiceret af:

Aperci
Zeises have 7
6100 Haderslev 
Telefon:  42653737 
Email: info@aperci.dk